fr

Dagny Ros, de chef uit het noorden die eetplezier met natuur verenigt

Dagny Ros, de chef uit het noorden die eetplezier met natuur verenigt

“Een boterham hoeft helemaal niet saai te zijn”

___
Vergeet saaie boterhammen, Dagny combineert Balade boter en Passendale kaas met een lekkere dosis creativiteit!
“De beste gerechten worden gemaakt met pure ingrediënten, lekker en liefst streekgebonden”, vertelt ze.
“Een boterham hoeft helemaal niet saai te zijn, ik wil jong en minder jong inspireren bij het bereiden van een maaltijd, zelfs bij eenvoudige boterham. Als ik hiervoor kan werken met natuurlijke en belgische producten zoals Balade boter en Passendale kaas kan het feest niet op!”

Klaar voor uw menu!

___
Deze 5 recepten met noorse toets zullen ongetwijfeld snel op uw menu staan... klik hier om de creaties van Dagny Ros te ontdekken! 

· Smörrebröd met tonijn, groene asperges en gekarameliseerde ui

· Boterham van het hoge Noorden


· Pulled bread

· Croque hygge style

· Reykjavik Rookie


 

Dagny Ros, de chef uit het noorden die eetplezier met natuur verenigt

___

De Ijslandse chef Dagny Ros Asmundsdottir is moeder van drie en leeft in België. Passie voor een eenvoudige maar goede voeding zit in haar genen.