fr

I Love Choco

I Love Choco

De enige smeerpasta zonder schadelijke stoffen

___
Wie een smeerpasta kiest, moet natuurlijk het suikergehalte bekijken. Maar ook andere bestanddelen kunnen een gevaar vormen voor onze gezondheid. Het onderzoek dat Test-Aankoop in februari van dit jaar voerde, heeft aangetoond dat bijna alle smeerpasta’s schadelijke 3-MCPD en glycidyl-esters bevatten. Achter die wetenschappelijke namen gaan gevaarlijke stoffen schuil die kankerverwekkend en schadelijk voor de gezondheid zijn, zeker voor kinderen en baby’s. Ze kunnen ook de mannelijke vruchtbaarheid schaden en worden gevormd tijdens het raffineren van bepaalde oliën, zoals palmolie.

100 % plezier, 0 % schuldgevoel

___
Deze smeerpasta bevat geen schadelijke stoffen en heeft een samenstelling die gezien mag worden: goede melk, echte Belgische chocolade en geen druppel palmolie. En er is meer! I Love Choco van Balade bevat bovendien 40 % minder suiker en 60 % minder vetten dan andere, klassieke smeerpasta’s. Kortom: heel veel redenen om te proeven! 
 
I Love Choco van Balade is een heerlijke, gezonde smeerpasta die niet is zoals de andere. Ontdek I Love Choco nu in het koelvak van uw supermarkt en kies tussen de smaken hazelnoot of puur. 

Download hier jouw e-coupon en proef de meest gezonde chocopasta!

De gezondste smeerpasta

___

Test-Aankoop onderzocht de smaak en de samenstelling van 25 smeerpasta’s op de Belgische markt en maakte zopas de conclusies van het onderzoek bekend. De resultaten laten geen twijfel mogelijk, want uit de gedetailleerde analyse blijkt dat slechts één smeerpasta geen stoffen bevat die schadelijk zijn voor de gezondheid:  I Love Choco van Balade.