fr

Onzepartners

Balade is zijn naam waardig. Het merk haalt alles uit de natuur en geeft ook veel terug. Want elke dag doen wij alles om het milieu te beschermen. Door natuurlijke producten aan te bieden die onmisbaar zijn in een gezond eetpatroon, en door de Belgen te stimuleren om te gaan wandelen in een propere natuur. Onze partners hebben we dan ook in functie daarvan gekozen: de twee grootste natuurverenigingen in België, Natagora en Natuurpunt.”

Natagora

Natagora bezit verschillende natuurgebieden in Brussel en Wallonië, samen goed voor meer dan 4700 hectaren. Het voornaamste doel van de vereniging is om het verlies aan biodiversiteit in te perken en om bij te dragen aan het herstel van het evenwicht tussen mens en natuur.

Natuurpunt

Natuurpunt is een brede vrijwilligersvereniging die zorgt voor de bescherming van kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen. De vrijwilligers nemen het initiatief voor de aankoop, het beheer en de openstelling van natuurgebieden. Deze vereniging beheert meer dan 23.000 hectare Vlaamse natuur in 500 verschillende natuurgebieden en telt meer dan 100.000 gezinnen als lid.