fr

Boterham met bresaola en mimosa

Boterham met bresaola en mimosa
  • Tijd 40 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 2 personen
___
  • 12 sneetjes bruin brood
  • 4 eieren
  • 8 sneetjes bresaola
  • 2 el Balade room 19%
  • 5 takjes bieslook
  • Balade smeerbare boter
  • Zout, zwarte peper

Boterham met bresaola en mimosa

Boterham met bresaola en mimosa
  • Tijd 40 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

Bereiding
  • Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel ze en laat ze afkoelen. Snijd de eieren doormidden.
  • Plet ze fijn met een vork. Meng de eieren met de room en de fijngehakte bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
  • Rooster de sneetjes brood lichtjes. Snijd de boterhammen in de gewenste vorm.
  • Smeer 4 sneetjes in met boter. Beleg ze met een sneetje bresaola.
  • Leg een tweede boterham erbovenop en besmeer met de mimosa-eieren.
  • Werk af met een sneetje brood bovenaan en versier het.