fr

Hartige zandkoekjes met rozemarijn & Parmezaanse kaas

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 2 personen
___
  • Zwarte peper
  • 100g bloem
  • 80g geraspte Parmezaanse kaas
  • 40g Balade Dagelijkse Roomboter
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 1 ei

Hartige zandkoekjes met rozemarijn & Parmezaanse kaas

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

Bereiding
  • Hak de rozemarijn fijn.
  • Strooi de bloem in een diepe schaal. Voeg Parmezaanse kaas, boter in kleine blokjes, gehakte rozemarijn en ei toe. Kruid met peper en kneed tot een pasta.
  • Rol het deeg tot een dikke worst. Pak in met huishoudfolie en leg 30 minuten in de vriezer.
  • Verwarm de oven voor op 180 ° C.
  • Snijd het deeg in plakjes en maak vormpjes van de plakjes met een koekjesvorm.
  • Plaats de koekjes op een bakplaat bedekt met bakpapier.
  • Rol het deeg tot een dikke worst en snijd opnieuw plakjes af.
  • Bak 10-15 minuten tot de zandkoekjes goudbruin zijn.