fr

Clafoutis met frambozen

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 2 personen
___
  • 450g diepgevroren frambozen
  • 80g rietpoedersuiker + 2 eetlepels
  • 80g bloem
  • 4 eieren
  • 60cl melk
  • 1/2 theelepel vanillepoeder
  • 45g Balade Dagelijkse Roomboter

Clafoutis met frambozen

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 ° C.
  • Strooi de bloem in een diepe schaal. Voeg eieren, suiker en vanillepoeder toe en meng.
  • Voeg de melk beetje bij beetje toe en roer tot je een gladde, gladde pasta hebt.
  • Beboter een grote taartvorm met 20g boter.
  • Verdeel de frambozen in de vorm. Voeg het clafoutis-mengsel toe.
  • Strooi 2 eetlepels rietpoedersuiker op de taart.
  • Verdeel de resterende boter in kleine blokjes op de clafoutis.
  • Bak 50 minuten en serveer koud of warm.