fr

Verrines met gesauteerde appel, crème van magere platte kaas & chocolade

  • Tijd 25 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 2 personen
___
  • 3 appels
  • 1/2 pot Balade I Love Choco hazelnootpasta
  • 300g magere platte kaas
  • 3 eetlepels rietpoedersuiker
  • 2 speculaasjes
  • 2 takjes oregano
  • 25g Balade Dagelijkse Roomboter

Verrines met gesauteerde appel, crème van magere platte kaas & chocolade

  • Tijd 25 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

  • Schil de appels. Snijd ze in plakjes.
  • Doe de boter in een grote koekenpan en voeg de suiker toe. Laat smelten. Voeg de appelschijfjes toe en bak op middelhoog vuur terwijl je de plakjes telkens keert. Voeg wat blaadjes oregano toe en bak totdat de plakjes appel zacht zijn. Haal van het vuur.
  • Smelt de chocolade au bain-marie.
  • Hak de speculaas fijn.
  • Doe de schijfjes appel in een glas. Giet er de kooksappen bij. Voeg wat platte kaas, de gesmolten chocolade en gehakte speculaas toe.
  • Serveer onmiddellijk.