fr

Boterham met halloumi gegrilde vijgen

Boterham met halloumi gegrilde vijgen
  • Tijd 5 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 2 personen
___
  • 4 sneetjes wit brood
  • ½ pakje halloumi
  • 4 vijgen
  • 2 el honing
  • 1 handvol pistachenootjes
  • Halfvolle boter van Balade

Boterham met halloumi gegrilde vijgen

Boterham met halloumi gegrilde vijgen
  • Tijd 5 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

  • Snijd de halloumi in reepjes en de vijgen in schijfjes en gril ze in een pan. Houd aan de kant.
  • Plet de pistachenootjes met een koksmes in min of meer gelijke stukjes.
  • Beboter de boterhammen en beleg ze met de vijgen en halloumi.
  • Sprenkel wat honing over elke boterham en bestrooi met de gehakte pistachenootjes.