fr

Boterham met zachtgekookte eitjes

Boterham met zachtgekookte eitjes
  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 2 personen
___
  • 2 sneetjes wit boerenbrood
  • 4 eieren
  • 2 viltjes tuinkers
  • Enkele pijpjes bieslook
  • Peper, zout
  • Halfvolle boter van Balade

Boterham met zachtgekookte eitjes

Boterham met zachtgekookte eitjes
  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

  • Dompel de eitjes 5 tot 7 minuten (afhankelijk van de grootte) onder in gezouten kokend water. 
  • Haal ze uit het water en spoel ze onder koud water. 
  • Beboter het brood en beleg de sneetjes met partjes ei en wat tuinkers. 
  • Werk af met bieslook en breng op smaak met peper en zout.