fr

Pasta met geroosterde paprikaroom en gevogeltehaasjes

Pasta met geroosterde paprikaroom en gevogeltehaasjes
  • Tijd 20 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 2 personen
___
  • 250 g tagliatelle
  • 200 g diepgevroren geroosterde paprika (of uit een potje)
  • 1 teentje knoflook
  • 15 cl Balade Room Pasta & Sauzen
  • 300 g gevogeltehaasjes
  • 1 el pijnboompitten
  • Enkele blaadjes verse salie
  • Olijfolie
  • Zout, zwarte peper

Pasta met geroosterde paprikaroom en gevogeltehaasjes

Pasta met geroosterde paprikaroom en gevogeltehaasjes
  • Tijd 20 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

•   Kruid de gevogeltehaasjes met peper en zout. Bak ze in een pan op een zacht vuur, met 2 el olijfolie, de gepelde teentjes look (in tweeën gesneden) en de salie. Draai ze regelmatig om.
•   Mix de paprika heel fijn (laat ze eerst uitlekken als ze uit een bokaal komen) met de Balade Room Pasta & Sauzen. Kruid met peper en zout. Giet in een pan en verwarm zachtjes.
•   Kook de pasta in 2 l gezouten water. Giet af. Doe de pasta in een grote pan en voeg de paprikaroom toe. Gaar nog 1 min. al roerend op hoog vuur.
•   Serveer de pasta met de gevogeltehaasjes.