fr

Bosbessencake met room en vanille

< Bosbessencake met room en vanille
  • Tijd 45 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 2 personen
___
  • 30 g Dagelijkse Roomboter van Balade
  • 4 eieren
  • 120 g rietsuiker in poedervorm
  • 80 g patisseriebloem
  • 40 cl Balade BIO room
  • 250 g bosbessen
  • 1 snuifje zout
  • 1 kl vanille-extract
  • Bloemsuiker voor de afwerking

Bosbessencake met room en vanille

Bosbessencake met room en vanille
  • Tijd 45 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

·       Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven). 
·       Beboter een ovenschaal en doe de bosbessen in de schaal. Spreid ze gelijkmatig uit.
·      Klop de eieren met de suiker. Voeg het vanille-extract, de bloem en het zout toe. Voeg de Balade BIO room toe en meng.
·       Giet het cakebeslag over de bosbessen.
·       Bak gedurende 30 minuten.
·       Serveer warm of op kamertemperatuur, bestrooid met bloemsuiker.