fr

Pasta met roomsaus van rode biet en cashewnoten

< Pasta met roomsaus van rode biet en cashewnoten
  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
    1. A
    2. B
    3. C
    4. D
    5. E

Ingrediënten

voor 4 personen
___
  • 120 ml Balade Lichte Room
  • 450 g pasta
  • 250 g rauwe rode biet
  • 100 g cashewnoten
  • 30 g geraspte parmezaan
  • 1 takje basilicum (10g)
  • 3 g Zwarte peper

Pasta met roomsaus van rode biet en cashewnoten

Pasta met roomsaus van rode biet en cashewnoten
  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
    1. A
    2. B
    3. C
    4. D
    5. E

Bereiding

  • Doe de cashewnoten in een pannetje en zet onder water. Kook de noten 10 minuten en giet af.
  • Schil de rode bieten en snijd ze in kleine blokjes.
  • Giet de room in een krachtige blender. Doe de rode biet erbij, de cashewnoten, de parmezaan en de basilicum. Kruid met peper en zout. Mix tot een gladde saus.
  • Kook de pasta en giet af. Meng de saus onder de pasta en serveer onmiddellijk, met wat extra parmezaan en basilicumblaadjes.

Nutri-score

Dit recept scoort:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E