fr

Wij maken boter ... ... geen margarine.
___

In niets lijkend op margarine, die is samengesteld uit plantaardige vetten, zijn Balade producten, met echte koeienmelk, van nature evenwichtig en uitgebalanceerd. Ze combineren op een makkelijke manier de versheid van de natuur en de geneugten van lekker eten.

Natuurlijk evenwichtige producten

Balade biedt een brede waaier aan boters rijk aan smaak die de smaakpapillen van de hele familie zullen plezieren. ’s Ochtends op het brood van je kinderen of ’s middags op je sandwich, onze boters, met hun romige textuur, heffen al je Boterham momenten naar een hoger niveau.

Natuurlijk evenwichtige producten
___

Balade
___

Melk en plezier

Beeld je in, een klein dorpje, niet meer dan 1000 inwoners, typische stenen huisjes en een uniek uitzicht… Beeld je in, een gehucht in de Hoge Venen waar de tijd net een beetje langzamer lijkt te gaan … welkom in Limburg.

U bent in de wereld van Balade

De Balade producten, arm aan vetstoffen en rijk aan smaak, bevat het beste wat de natuur te bieden heeft: authentieke, gezonde en smakelijke producten. Daarom zullen zelfs de meest veeleisende fijnproevers zich laten meevoeren op dit culinaire avontuur.

Ontdek onze recepten
Balade, de echte boter, nog beter!
Ontdek het gamma