fr

Balade

Baseline
___

Creatieve recepten voor ieders smaak !

Smakelijk en licht plezier

Koken wordt een waar plezier met simpele en originele recepten die je smaakpapillen een vreugdedansje laten maken en die vrienden en familie verzamelen rond een lekkere en lichte tafel. Balade laat u kiezen uit snelle en smakelijke recepten voor alle seizoenen.

Laat je inspireren
___
De room

Pasta & Sauzen

Met een toets mascarpone en kruidentuiltje

Een culinaire room die zorgt voor pit in je huisbereide gerechten dankzij een toets van kruidentuiltje. En die je gerechten heerlijk smeuïg maakt door zijn vleugje mascarpone.

Receptidee 1 / 2

Geroosterde courgette & basilicumroom

Receptidee 2 / 2

Pasta met romige broccolirijst

___

Terugkeer naar authenticiteit

De smaak van echte boter

Aan de ontbijttafel, ’s middags op het werk, onderweg naar school of bij een picknick in het bos, onze boter is altijd de perfecte bondgenoot tijdens elk verwenmoment voor het hele gezin ! Ontdek ook het assortiment I Love Choco: de geneugten van chocolade in een gezond jasje!

Ontdek onze producten

Om al je gerechten te begeleiden

Pure smaken

Of je nu houdt van zoet of zout en warm of koud, met onze boter en onze room heb je alles in huis om elk gerecht te doen slagen.

Ontdek onze producten

Plezier in een flesje !

Verfrissend en heerlijk

Doe jezelf een plezier met de karnemelk van Balade. Je kan kiezen tussen Natuur, met druivensuiker of met aardbeiensmaak. De Balade drankjes maken het hele gezin blij, op elk moment van de dag!

Ontdek onze producten