fr

Auberginekaviaar

  • Tijd 40 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 2 personen
___
  • 1 aubergine
  • 2 teentjes knoflook (gehalveerd)
  • 2 el citroensap
  • 1 el tahini
  • Enkele takjes koriander
  • Olijfolie
  • Zout en peper
  • 1 el Balade volle room 0% lactose

Auberginekaviaar

  • Tijd 40 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 230° C.
  • Snij de aubergine in schijven van ongeveer één centimeter. Leg ze in een ovenschaal samen met de gehalveerde looktenen en overgiet rijkelijk met olijfolie. Voeg peper en zout toe.
  • Bak in de oven gedurende 30 minuten.
  • Laat afkoelen.
  • Meng ondertussen het citroensap, de tahini en de Balade-room.
  • Mix in een blender alle ingrediënten.
  • Garneer met de koriander.