Deel dat recept
Bedankt voor het delen!
SluitenVerwarm de oven voor op 200°C.
Snijd elke pompoen in twee. Verwijder de vezels en zaadjes met een eetlepel.
Leg de minipompoenen in een ovenschaal. Bak gedurende 30 minuten.
Snijd de champignons in twee. Fruit ze in een pan met het citroensap, roer regelmatig. Giet af.
Giet de bechamelsaus in een pan. Verwarm zachtjes. Voeg peper toe. Voeg de scampi's toe aan de bechamelsaus en kook 8 minuten op een laag vuur, roer regelmatig. Haal van het vuur. Voeg de champignons en spinazie toe en meng voorzichtig.
Verdeel het mengsel met de scampi’s over de pompoenen. Bak gedurende 5 minuten. Serveer direct uit de oven.
Seizoen: juli tot februari
Dit recept scoort:
Ideeën voor familie-uitjes, seizoensspecialiteiten, allerlei soorten tips... Wil je je laten inspireren door Balade? Of je kennis perfectioneren of iets nieuws ontdekken? Onze artikels zullen je zeker verrassen en je nieuwsgierigheid prikkelen.
Alle artikels