fr

Pita met gegrilde merguez

  • Tijd 20 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 2 personen
___
  • Sla
  • 8 el Balade-room So Light
  • 2 el mayonaise
  • 1 teentje(s) knoflook (geperst)
  • 1 el citroensap
  • 8 sprietjes bieslook
  • 3 takjes dragon
  • 3 takjes peterselie
  • Cayennepeper
  • Zout
  • 2 merguezworsten
  • 4 pitabroodjes
  • 2 tomaten

Pita met gegrilde merguez

  • Tijd 20 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

  • Was de sla en snij in fijne reepjes.
  • Verdeel de tomaten in partjes en snij in blokjes.
  • Meng voor de looksaus de mayonaise, de Balade-room, de geperste look, het citroensap, het zout en de cayennepeper. Snipper de dragon, de bieslook en de peterselie fijn en meng door de saus.
  • Gril de merguezworsten in een hete grillpan. Snij ze in schijfjes.
  • Verwarm de pitabroodjes even in de oven, vul ze met de sla, de tomaatblokjes, de schijfjes merguezworst en werk af met de looksaus.