fr

Mini Butterboard

< Mini Butterboard
  • Tijd 10 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 4 personen
___
  • 80 g Balade opgeklopte boter ongezouten
  • 40 g granaatappelpitjes
  • 40 g gedroogde vijgen
  • 40 g amandelschilfers
  • 5 g sinaasappelzeste
  • 2 g verse rozemarijn

Mini Butterboard

Mini Butterboard
  • Tijd 10 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

  • Bak de amandelschilfers in een pan zonder vetstof en draai ze voortdurend om. Laat afkoelen.
  • Snij de gedroogde vijgen in dunne reepjes.
  • Smeer de boter in een dikke laag uit op een bord.
  • Leg de amandelschilfers, granaatappelpitjes, gedroogde vijgen, sinaasappelzeste en rozemarijn op de boter. Bedek met folie en zet in de koelkast tot het serveren. Dien op met broodstengels of sneetjes geroosterd brood.