fr
___

Croque hygge style

___

Ingrediënten

voor 4 personen

___
  • 4-6 sn wit brood in de lengte gesneden (bv. tijgerbrood)
  • 1 pak Passendale Classic sneetjes
  • Halfvolle Balade smeerboter
  • 4-6 sneetjes ovengebakken ham
 

Extra garnituren: 
 

  • 190 g groene asperges (in bokaal)
  • Snippers lente-ui
 

Voor de dressing:
 

  • +/- 100 g cashewnoten
  • 2 à 3 asperges
  • 1 dl sap van de asperges
  • Sjalot
  • Grof zeezout en peper
  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

  • Verwarm je oven voor op 180°C
  • Verwijder de korsten en smeer de sneden brood in met Balade-boter
  • Beleg die met een sneetje Passendale-kaas en een sneetje ovenham
  • Garneer elke snee brood met 4 kleine asperges 
  • Rol elk belegd sneetje brood op en leg deze mooi naast elkaar in een ovenschaal 
  • Giet de dressing over het brood en rasp er Passendale Classic over
  • Plaats 15 tot 20 minuten in de oven op 180°C
  • Haal de bereiding uit de oven en werk af met lente-ui

Voor de dressing : Blend deze ingrediënten tot een smeuïge dressing