fr

Boterham met Passendale en mosterdboter

< Boterham met Passendale en mosterdboter
  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 4 personen
___
  • 40 g Balade halfvolle boter
  • 200 g gesneden volkorenbrood (4 sneetjes)
  • 150 g Passendale Classic kaas sneetjes
  • 50 g rode kool
  • 30 g amandelschilfers
  • 25 g mosterd oude wijze
  • 10 g peterselie

Boterham met Passendale en mosterdboter

Boterham met Passendale en mosterdboter
  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

Hak de peterselie fijn.
Meng de boter, peterselie en mosterd.
Rooster de amandelschilfers in een antikleefpan en roer goed. Doe ze in een kom.
Smeer de mosterdboter op de broodsneetjes.
Snijd de rode kool in dunne plakjes met een mandoline.
Bestrooi de boterham met amandelschilfers. Voeg de rodekoolreepjes toe.
Leg op elke boterham een half plakje Passendale Classic kaas.

Seizoen: augustus tot maart