fr

Boterhammen met framboos en chocolade

< Boterhammen met framboos en chocolade
  • Tijd 10 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
    1. A
    2. B
    3. C
    4. D
    5. E

Ingrediënten

voor 4 personen
___
  • 24 g Balade halfvolle boter zonder additieven ongezouten
  • 320 g grijs brood
  • 380 g frambozen
  • 40 g zwarte chocolade met 40% cacao

Boterhammen met framboos en chocolade

Boterhammen met framboos en chocolade
  • Tijd 10 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
    1. A
    2. B
    3. C
    4. D
    5. E

Bereiding

  • Rooster de sneetjes brood en laat ze afkoelen.
  • Prak de frambozen met een vork maar hou enkele hele frambozen apart.
  • Maak chocoladeschilfers door met een mes over de chocoladetablet te gaan.
  • Smeer boter op het brood. Strijk de frambozenmoes uit over het brood. Halveer de resterende frambozen en leg ze op het brood. Bestrooi met chocoladeschilfers.

Nutri-score

Dit recept scoort:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E


  • Nutritionele waarden, per portie (191,0g) : Energie : 445,9kcal ; 1863,9kj, Vetten: 13,1g waarvan verzadigde vetzuren : 5,1g ; Koolhydraten : 65,6g waarvan suikers 14,3g ; Eiwitten : 9,7g ; Vezels : 10,8g ; Zout : 0,9g.
  • Nutritionele waarden voor 100 g : Energie : 233,5Kcal ; 975,9kJ ; Vetten : 6,9g waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g ; Koolhydraten : 34,3g waarvan suikers: 7,5g ; Eiwitten : 5,1g ; Vezels : 5,7g ­; Zout : 0,5g.