fr

Wrap kip-abrikoos-tomaat

< Wrap kip-abrikoos-tomaat
  • Tijd 40 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
    1. A
    2. B
    3. C
    4. D
    5. E

Ingrediënten

voor 4 personen
___
  • 40 g ongezouten Balade boter
  • 400 g kippenwit zonder vel
  • 360 g kerstomaten
  • 280 g slaharten
  • 250 g wrap volkoren
  • 90 g gedroogde abrikozen
  • 30 g olijfolie

Wrap kip-abrikoos-tomaat

Wrap kip-abrikoos-tomaat
  • Tijd 40 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
    1. A
    2. B
    3. C
    4. D
    5. E

Bereiding

  • Bak het kippenwit in een antiaanbakpan, afgedekt en op een zacht vuur, met 1 el olijfolie en 10 cl water. Laat het kippenwit op kamertemperatuur in de pan afkoelen. Snij in dikke plakken.
  • Snij de kerstomaten doormidden. Snij de gedroogde abrikozen in reepjes. Meng de tomaten en abrikozen en kruid met 1 el olijfolie.
  • Verwijder de bladeren van de slaharten.
  • Beboter de wraps. Leg de ingrediënten op een kwart van het vel en rol de wrap op. Druk stevig aan. Snij elke wrap doormidden en serveer.

Nutri-score

Dit recept scoort:

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E


  • Nutritionele waarden, per portie (362,5g) : Energie : 572,5kcal ; 2393,1kj, Vetten: 23,6g waarvan verzadigde vetzuren : 7,8g ; Koolhydraten : 52,1g waarvan suikers 13,4g ; Eiwitten : 36,2g ; Vezels : 6,6g ; Zout : 1,1g.
  • Nutritionele waarden voor 100 g : Energie : 157,9Kcal ; 660,2kJ ; Vetten : 6,5g waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g ; Koolhydraten : 14,4g waarvan suikers: 3,7g ; Eiwitten : 10,0g ; Vezels : 1,8g ­; Zout : 0,3g.