fr

Wrap met gepaneerde vis, courgetti, wortelslierten, sla en kruidenroomsaus

Wrap met gepaneerde vis, courgetti, wortelslierten, sla en kruidenroomsaus
  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 2 personen
___
  • 4 grote wrappannenkoeken
  • 4 grote gepaneerde visfilets
  • 3 grote wortelen
  • 1/2 courgette (of kant- en klare groentespaghetti)
  • 2 little gems (minikroppen Romeinse sla)
  • 20cl Balade room 19% 2 takjes dragon
  • 2 takjes dragon
  • 2 takjes peterselie
  • 1 kl zeste van biocitroen
  • Arachideolie
  • 1/2 kl milde paprikapoeder
  • Zout

Wrap met gepaneerde vis, courgetti, wortelslierten, sla en kruidenroomsaus

Wrap met gepaneerde vis, courgetti, wortelslierten, sla en kruidenroomsaus
  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

Bereiding
  • Schil de wortelen. Maak spaghettislierten van de wortelen en de courgette met een spiraalsnijder.
  • Mix de dragon- en peterselieblaadjes met de room, de citroenzeste, zout en paprikapoeder.
  • Bak de gepaneerde filets in een hete pan met de arachideolie.
  • Scheur de slabladeren. Verwarm de wraps 10 min. in een oven van 60°C.
  • Leg een wrap op je werkblad. Beleg met 1 gepaneerde visfilet, wat groentespaghetti, enkele blaadjes little gem en een beetje saus. Rol de wrap stevig op en snijd doormidden.
  • Bind eventueel elke helft vast met een eindje keukentouw.