fr

Pasta met rode paprika, noten en rucola

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Ingrediënten

voor 4 personen
___
  • 500g korte pasta
  • 3 puntige rode paprika’s
  • 15cl Balade room 19%
  • 80g walnoten
  • 2 tenen knoflook
  • 1 sjalot
  • 1/2 kl paprikapoeder
  • 4 handvollen rucola
  • 120g paneermeel
  • Olijfolie
  • Zout en zwarte peper

Pasta met rode paprika, noten en rucola

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

Bereiding
  • Hak de look en snipper de sjalot fijn. Snijd de paprika in blokjes. Fruit de ui en de sjalot in een beetje olijfolie tot ze glazig zijn. Doe de paprikablokjes en het paprikapoeder erbij en stoof nog 10 minuten, roer regelmatig door. Voeg de noten toe en kruid met peper en zout. Laat nog 10 minuten doorkoken.
  • Mix de bereiding met de room.
  • Kook de pasta in gezouten kokend water. Giet af en meng de saus onder de pasta. Voeg de rucola toe, meng goed en dien op.